АКЦИИ

АКЦИСКИ ПОПУСТ ЗА РОБА ОД ЛАГЕР ОД 02.03.2020 год. до 31.03.2020г – САЕМСКИ ПОПУСТИ

- 35% за сите модели и димензии на душеци (важи само за количини од лагер)

- 30% за сите модели и димензии на душеци (важи за авансна уплата),

- 30% за тапетарија во кожа или штоф, столици, лежаи од лагер и 30% за секоја нова нарачка,

 

За модели од новата колекција (Аполон, Калиопе, Лариса, Газела...) се одобрува 25% за лагер, а 30% за рпу (нова нарачка), 25% за плочест мебел.

ДОПОЛНИТЕЛЕН АКЦИСКИ ПОПУСТ ЗА РОБА ОД ЛАГЕР ОД 02.03.2020 год. до 31.03.2020г – САЕМСКИ ПОПУСТИ

- Душеци од моделите Давос, Сијена, Меркур мемо, Меркур плус и Баланс (важи за

   сите димензии од лагер) - 45%

- Сафира 50/50 масичка - 45%,

- Душек Монто 200/90, 190/140 (важи за количини од лагер) – 35%,

- Ангелина штоф ТДФ од лагер (забрането е распарување на комплетни гарнитури,

   попустот важи и за мех. и фикс.) – 35%,

- Маја (цена за А штоф) – 10.500ден,

- Маја (цена за рестлови) – 9.500ден,

- Арт мали клуб маси од лагер – 30%,

- Клуб маси Клое голема 7.500ден, мала 7.100ден,

- Париска ноќ клуб масички 80/80 – бела 7.200ден, црна 6.700ден,

- 30% за елементи од програмата Викторија

Акцијата е временски ограничена до 31.03.2020г или до трошење на залихи.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

АКЦИИ

АКЦИСКИ ПОПУСТ ЗА РОБА ОД ЛАГЕР ОД 02.03.2020 год. до 31.03.2020г – САЕМСКИ ПОПУСТИ

- 35% за сите модели и димензии на душеци (важи само за количини од лагер),

 

- 30% за сите модели и димензии на душеци (важи за авансна уплата),

 

- 30% за тапетарија во кожа или штоф, столици, лежаи од лагер и 30% за секоја нова нарачка,

 

За модели од новата колекција (Аполон, Калиопе, Лариса, Газела...) се одобрува 25% за лагер, а 30% за рпу (нова нарачка), 25% за плочест мебел.

ДОПОЛНИТЕЛЕН АКЦИСКИ ПОПУСТ ЗА РОБА ОД ЛАГЕР ОД 02.03.2020 год. до 31.03.2020г – САЕМСКИ ПОПУСТИ

- Душеци од моделите Давос, Сијена, Меркур мемо, Меркур плус и Баланс (важи за сите димензии од лагер) - 45%,

 

- Сафира 50/50 масичка - 45%,

 

- Душек Монто 200/90, 190/140 (важи за количини од лагер) – 35%,

 

- Ангелина штоф ТДФ од лагер (забрането е распарување на комплетни гарнитури, попустот важи и за мех. и фикс.) – 35%,

 

- Маја (цена за А штоф) – 10.500ден,

 

- Маја

   (цена за рестлови) – 9.500ден,

 

- Арт мали клуб маси

   од лагер – 30%,

 

- Клуб маси Клое голема 7.500ден,

   мала 7.100ден,

 

- Париска ноќ клуб масички 80/80 – бела 7.200ден, црна 6.700ден,

 

- 30% за елементи од програмата Викторија

Акцијата е временски ограничена до 31.03.2020г или до трошење на залихи.

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R